Με επίκεντρο τον πολίτη και τη φύση

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/1 -ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο – Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική – συνεπώς και στον δήμο Πεντέλης.
Την απόφαση έλαβε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατόπιν εισήγησης των μελών της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΜΥ.
Με απόφαση της δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κοσμοπούλου κλειστοί θα είναι επίσης όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Πεντέλης, για προληπτικούς λόγους.
Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο την προστασία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού από τους κινδύνους που θα μπορούσαν να προκύψουν από τις μετακινήσεις προς και από τα σχολεία, καθώς από το μεσημέρι και μετά προβλέπονται σφοδρές βροχοπτώσεις με υψηλή πυκνότητα.
📌 Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ συνιστάται ο περιορισμός των μετακινήσεων για την προστασία όλων.
ℹ️ Θα ακολουθήσουν νεότερες ενημερώσεις εφόσον υπάρξουν εξελίξεις.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

CiO7Q
CgyXA
nMHrO
rZocM
DbyAc
Μετάβαση στο περιεχόμενο