Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι της πόλης. Αποκαθίστανται οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση και με την αρωγή οχημάτων του Δήμου Πεντέλης προς τον ΔΕΔΔΗΕ Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για τη συλλογή των κομμένων δέντρων από τους δρόμους της πόλης

Το υπόλοιπο μικρό τμήμα του οδικού δικτύου της πόλης που από χθες παρέμενε αδιάνοικτο, είναι πλέον ανοικτό, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε ιδιαίτερα δύσβατες περιοχές, ή με πρόβλημα από νέες πτώσεις δένδρων, που συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται ακόμα και τις βραδινές ώρες.

Τα συνεργεία του Δήμου επιχείρησαν από το πρωί σε δρόμους της Νέας Πεντέλης και στην περιοχή Νταού και κατάφεραν να ανοίξουν το σύνολο σχεδόν των δρόμων της πόλης.

Παράλληλα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, με τη συνδρομή σε αρκετές περιπτώσεις των γερανοφόρων οχημάτων του Δήμου αποκαθιστούν σταδιακά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, που έχει επανέλθει σε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των οικιών που είχαν διακοπή ρεύματος. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις εργασίες ακόμη και σε σημεία με δύσκολες συνθήκες πρόσβασης, με στόχο η ηλεκτροδότηση να αποκατασταθεί πλήρως μέσα στις επόμενες λίγες ώρες.

Οι υπηρεσίες του Δήμου για τέταρτη συνεχή ημέρα κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια, ώστε να επανέλθουν όλα σε κανονικούς ρυθμούς και κατάφεραν σε λιγότερο από 48 ώρες από το πέρας της σφοδρότερης χιονόπτωσης της τελευταίας 15ετίας, να καθαρίσουν το σύνολο των δρόμων της πόλης μας.

Ρήψη άλατος θα συνεχιστεί σε όλα τα σημεία του Δήμου που είναι απαραίτητη, κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Από αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου θα ξεκινήσουν τη μεγάλη προσπάθεια να απομακρύνουν τα κομμένα δέντρα και κλαδιά από τους δρόμους του Δήμου. Οι πτώσεις των δέντρων σε όλη την πόλη, έχει ξεπεράσει τις 300 περιπτώσεις.

Ομοίως αύριο θα είναι η πρώτη μέρα μετά την τετραήμερη κακοκαιρία, που θα εκτελεστούν πλήρως τα δρομολόγια της αποκομιδής των απορριμμάτων.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο