Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

2 Δεκεμβρίου 2022

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών και φέτος από 29/6 έως 18/9. Δήμητρα Κεχαγιά: Φέρνουμε και φέτος ένα αγαπημένο θεσμό προσφέροντας στους συμπολίτες μας ποιοτικές καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές

Οι αγαπημένες κινηματογραφικές μας προβολές είναι και φέτος εδώ για να γεμίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Στο γνωστό όμορφο χώρο στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις βραδιές κινηματογράφου, οι κάτοικοι του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας και το φετινό καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Ιουνίου με την ταινία «Nomadland», ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Μία Τρελή Τρελή Καταδίωξη».

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, για να χαρίσουν μια ευχάριστη εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κατοίκων της πόλης μας.

Η ώρα έναρξης των προβολών θα είναι 9 μ.μ.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Ο θερινός κινηματογράφος που αγαπήθηκε στην πόλη μας είναι και φέτος εδώ, με στόχο να εδραιωθεί και να εμπλουτιστεί το Πρόγραμμα Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου μας.

Μαγικές βραδιές με προβολές ποιοτικών ταινιών θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές και πρώτες φθινοπωρινές βραδιές μας, προσφέροντας ψυχαγωγία και εξωστρέφεια σε μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλους στις προβολές μας να μοιραστούμε τη λάμψη της μεγάλης οθόνης απολαμβάνοντας υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης».

Ξεφυλλίστε ηλεκτρονικά το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας και τυπώστε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο