Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών και φέτος από το Δήμο Πεντέλης από 26/6 έως 7/9. Δήμητρα Κεχαγιά: Προσφέρουμε όμορφες καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους για 4η συνεχόμενη χρονιά

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πεντέλης προσφέρει καλοκαιρινές κινηματογραφίες βραδιές. Θα γίνουν 40 προβολές, συνολικά 20 ταινιών που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Έτσι οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας και το φετινό καλοκαίρι.

Φέτος οι προβολές θα γίνουν σε δύο σημεία της πόλης

(α) Στο γνωστό όμορφο χώρο στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις βραδιές κινηματογράφου,

(β) στο Δημοτικό της Νέας Πεντέλης,

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 26 Ιουνίου με την παιδική ταινία «Lightyear», ενώ η αυλαία θα πέσει την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με την κλασσική κωμωδία «Επτά χρόνια φαγούρα».

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο.

Η ώρα έναρξης των προβολών θα είναι 9 μ.μ.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Υποσχεθήκαμε στους πολίτες θερινό κινηματογράφο και για 4η συνεχόμενη χρονιά τηρούμε την υπόσχεσή μας. Έτσι και φέτος προσφέρουμε καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από τις προβολές ποιοτικών ταινιών, για φέτος έχουμε ακόμα παραστάσεις θεάτρου σκιών και αθλητικά παιδικά δρώμενα για να γεμίσουν το υπόλοιπο καλοκαίρι έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε σε όλες τις δράσεις μας για να απολαύσουμε και φέτος, υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη μας».

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Νεολαίας, Εκπαίδευσης Ενηλίκων και υπεύθυνη Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης από την πλευρά της τόνισε:

«Αυτό το καλοκαίρι ζωντανεύει ξανά η μεγάλη οθόνη στο Δήμο μας, σε αγαπημένους χώρους στα Μελίσσια και στη Νέα Πεντέλη φέτος για να προσφέρει ευχάριστες κινηματογραφικές προβολές βραβευμένων ταινιών, πρόσφατων, κλασικών και μεταγλωττισμένων με ιδιαίτερη έμφαση στην οικογενειακή ψυχαγωγία.

Όμορφες βραδιές, με τη μαγεία της έβδομης τέχνης κάτω από τα αστέρια θα γεμίσουν το καλοκαιρινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Δήμου μας προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις και αναζωογονητικές ανάσες πολιτισμού.

Ξεφυλλίστε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο