Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

9 Δεκεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Διαδικτυακή συνάντηση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει Διαδικτυακή Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 – 19:30

Η Υπουργός θα απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς της πόλης μας σχετικά με το παρόν και το μέλλον της εκπαίδευσης.

Τη συνάντηση θα χαιρετήσει η Δήμαρχος Πεντέλης κα Δήμητρα Κεχαγιά.

Ο συντονισμός θα γίνει από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Νεολαίας και Πρόεδρο της ΔΕΠ κα Μαρκαντώνη Φωτεινή.

Στόχος της συνάντησης είναι να υπάρξει μια άμεση επικοινωνία της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας με την Υπουργό, ώστε να αναδειχθούν και να απαντηθούν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

*   Η διαδικτυακή συζήτηση δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθεί και να προβληθεί ή αναπαραχθεί ζωντανά η βιντεοσκοπημένα για την προστασία προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

 

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συνάντηση παρακαλούνται να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://penteli.gov.gr/diadiktyaki_sinantisi_tisypourgou_paideias_260121_forma/

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο