Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δήμητρα Κεχαγιά: Τα γήπεδα τένις του Δήμου μας ανακαινίστηκαν. Συνεχίζουμε με όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα γήπεδα τένις και στον περιβάλλοντα χώρο τους.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε αποξήλωση του παλιού δαπέδου και τοποθετήθηκε νέος ειδικός τεχνητός χλοοτάπητας και πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί των τοιχίων περιμετρικά των γηπέδων.  Παράλληλα τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά led χαμηλής κατανάλωσης περιμετρικά στις εγκαταστάσεις των γηπέδων, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου επί της οδού Μοσχοπόλεως.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Οι εκτεταμένες εργασίες επισκευών και συντήρησης που πραγματοποίησε ο Δήμος μας στα γήπεδα τένις ήταν απολύτως αναγκαίες. Μια ακόμη σημαντική παράμετρος είναι ότι με τις εργασίες αλλαγής του φωτιστικών με ledμειώνεται σημαντικά το λειτουργικό κόστος και επιτυγχάνεται καλύτερος φωτισμός.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα των εργασιών, καθώς δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας, να αθλούνται σε κατάλληλες, ασφαλείς και αξιοπρεπείς αθλητικές υποδομές. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να διοργανώσουμε ακόμη περισσότερα αθλητικά δρώμενα στο συγκεκριμένο χώρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άντα Μπούσουλα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Λουκά Μακρή και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προκειμένου να έχουμε το όμορφο αυτό αποτέλεσμα».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο