Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

22 Φεβρουαρίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δήμητρα Κεχαγιά: Η απόφαση να κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί να την αποτρέψουμε. Επιστολή Δημάρχου στους Βουλευτές του Βορείου Τομέα

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά παραβρέθηκε στην διαμαρτυρία κατά του κλεισίματος του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τραπέζης στα Μελίσσια που διοργανώθηκε την Δευτέρα 17/10 από τον εμπορικό κόσμο της πόλης και τη Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών και Επιχειρηματιών με τη συμπαράσταση και συμμετοχή όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος τόνισε ότι έχει ήδη προβεί σε σειρά ενεργειών με στόχο να αλλάξει η απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό όσων δικαίως αντιτίθενται σε αυτή την προσπάθεια κλεισίματος του καταστήματος.

Η Δήμητρα Κεχαγιά επεσήμανε ξεκάθαρα, ότι η απόφαση να κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια είναι τουλάχιστον απαράδεκτη στην οποία εάν χρειαστεί, θα υπάρξει κλιμακούμενη αντίδραση, καθώς όλοι οι κάτοικοι του Δήμου εξυπηρετούνται σε αυτό το υποκατάστημα, επιχειρήσεις, νοσοκομεία. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι εκκρεμεί συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας την οποία έχει ζητήσει, ενώ επιστολή για το θέμα απεστάλη από την ίδια στους Βουλευτές Βορείου Τομέα.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό όλων όσων αντιτίθενται σε αυτή την απόφαση. Έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας να σταθούμε εμπόδιο στο κλείσιμο και θα συνεχίσουμε μέχρι να ανατραπεί η απόφαση αυτή», κατέληξε η Δήμαρχος Πεντέλης.

Παρόντες στη διαμαρτυρία ήταν εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους επικεφαλής Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου (Δημοτική Συμμαχία), Άγγελος Παλαιοδήμος (Πεντέλη 2020), Αντώνης Φειδοπιάστης (Νέοι Άνθρωποι Νέα Αρχή), Λευτέρης Κοντουλάκος, (Μπροστά Μαζί) και Σπύρος Κωνσταντάς (Λαϊκή Συσπείρωση), κλιμάκιο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, εργαζόμενοι και συνδικαλιστές της Εθνικής Τράπεζας, της ΟΤΟΕ και της ΓΣΕΕ.

Δείτε την επιστολή της Δημάρχου προς τους Βουλευτές

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο