Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δήμητρα Κεχαγιά: Εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους

Στον Αγιασμό τoυ 1oυ Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Κρυσταλλείου) Πεντέλης, του Λυκείου Νέας Πεντέλης, του Γυμνασίου Νέας Πεντέλης, του 1ου Νηπιαγωγείου Πεντέλης και του Ειδικού Σχολείου Πεντέλης παρέστη η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνει το προσωπικό της μήνυμα για τη σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα και αναφέρει:

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-23, εύχομαι υγεία και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στον Δήμο μας.

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα αφετηρία που φέρνει μαζί της στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. Ιδιαίτερα για τους μαθητές και τις μαθήτριες, που το σχολείο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους, αφού συνδέεται όχι μόνο με την καθημερινότητά τους, αλλά και με τα όνειρά τους για το μέλλον, είναι φυσικό, η πρώτη μέρα του σχολικού έτους να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ξεκινά και πάλι μια σχολική χρονιά που θα είναι γεμάτη αγωνίες, απαιτήσεις, υποχρεώσεις, προσδοκίες, αλλά και εμπειρίες, μέσα από τη συνεχή προσπάθεια των μαθητών, να αναπτυχθούν τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητές τους και να διαμορφωθούν ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες, μέσα από την πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Σ’ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Ευχή όλων μας είναι ένα καλό ξεκίνημα, με δύναμη και αισιοδοξία, για μια αποδοτική, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο