Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δήμητρα Κεχαγιά: «Η πλήρης και αναβαθμισμένη λειτουργία του Νοσοκομείου Φλέμινγκ στην μετά Covid εποχή είναι αδιαπραγμάτευτη»

Συνάντηση είχε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, Ιωάννη Ευθυμιάδη, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λουκά Μακρή και την Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ιατρό Ειδική Παθολόγο Ελένη Πολίτη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν υπεύθυνα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου για την πορεία που θα ακολουθήσει η λειτουργία του Νοσοκομείου όταν σταματήσει να αποτελεί Μονάδα αποκλειστικά νοσηλείας Covid-19.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και η διοίκηση του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, συνέβαλαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, λειτουργώντας τους τελευταίους μήνες ως νοσοκομείο αποκλειστικά για την φροντίδα των συμπολιτών μας που νοσούν από τον COVID. Φαίνεται ότι σιγά σιγά με τη βοήθεια των εμβολίων η πανδημία υποχωρεί και η ζωή επανέρχεται στην κανονικότητα.

Ήρθα σήμερα εδώ με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λουκά Μακρή και την Αντιδήμαρχο ιατρό Ελένη Πολίτη, να ενημερωθούμε από τη διοίκηση για τον προγραμματισμό και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του νοσοκομείου στην κανονική του λειτουργία. Ευχαριστούμε τον Αναπληρωτή Διοικητή για την ενημέρωση. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά. Είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς, όταν το νοσοκομείο παύσει να δέχεται αποκλειστικά περιστατικά COVID, να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό στην κανονική του λειτουργία, πλήρως στελεχωμένο, ώστε να λειτουργούν όλες οι κλινικές του. Αυτό και μόνο διασφαλίζει ότι θα συνεχιστεί η ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.  Για να πετύχουμε το στόχο μας, παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και θα παρεμβαίνουμε όπου μπορούμε για να βοηθήσουμε».

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο