Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δήμος Πεντέλης & Όλοι Μαζί Μπορούμε: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel – Σάββατο 16/9 από 10:00 έως 16:00 στο Κοινωνικό Κέντρο του Δήμου

Ο Δήμος Πεντέλης συμμετέχει στη δράση που διοργανώνει το Όλοι Μαζί Μπορούμε με Δήμους της Αττικής, για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 16:00.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης (Σκιάθου 5 και Μπακογιάννη στα Μελίσσια).

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Μαζί για το Παιδί, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.

H δράση θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Επίσης, όσα σχολεία της Αττικής επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης, στο Δήμο της περιοχής τους.

Μπείτε στο oloimaziboroume.gr, για να δείτε το σημείο συγκέντρωσης του Δήμου που σας ενδιαφέρει.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο