Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Εγγραφές Μαθητών στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το Σχολικό Έτος 2022-23 από 1 έως 20 Μαρτίου

Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι οι εγγραφές  μαθητών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά  για το Σχολικό Έτος 2022-23 πραγματοποιούνται από την 1η Μαρτίου έως και τις 20 Μαρτίου 2022.

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής. Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

Στα Νηπιαγωγεία καλούνται να εγγραφούν μαθητές και μαθήτριες, που την 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών.  Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-23, μαθητές και μαθήτριες γεννημένοι το 2018.

Οι αιτήσεις εγγραφής  στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου, υποβάλλονται στο σχολείο που ανήκει ο μαθητής ή η μαθήτρια.

Κατά το σχολικό έτος 2022-23 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

Επισημαίνεται ότι κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη των Διευθυντών/τριών – Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων η μέριμνα για την τήρηση των εκάστοτε απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους δημόσιους φορείς.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο