Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

24 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με ασφάλεια και απόλυτη τήρηση των προτύπων του ΕΟΔΥ η 1η πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου Πεντέλης. Φαντασμαγορική Μουσική Αίσθηση από το Γιώργο Χατζηνάσιο στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Ξεκίνησαν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πεντέλης, εκδηλώσεις που γίνονται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που απαιτεί αυξημένη φροντίδα σε θέματα υγιεινής, με μια φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά, που χάρισε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος στους θεατές που γέμισαν τον εξωτερικό χώρο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας.

Κατά την έναρξη, διάρκεια και αποχώρηση από τη συναυλία, ήταν ιδιαίτερα υποδειγματική η τήρηση των μέτρων προστασίας και ασφάλειας του ΕΟΔΥ, που ισχύουν για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Για πάνω από δύο ώρες, ο Γιώργος Χατζηνάσιος με το πιάνο του, ταξίδεψε τους θεατές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς στη μακρά μουσική διαδρομή του στην ελληνική μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας μοναδικά τις πιο γνωστές επιτυχίες του, που σημάδεψαν την καριέρα του, από τη δεκαετία του ’70. Μαζί του δύο ταλαντούχοι και καταξιωμένοι ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Μαίρη Στεφανακίδη και ο δεξιοτέχνης στο μπουζούκι Δημήτρης Σαββαΐδης.

Μία ολοκληρωμένη μουσική παράσταση που απόλαυσε το κοινό που σιγοτραγουδούσε, μαζί με τους ερμηνευτές, όλα τα αγαπημένα τραγούδια του επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Πεντέλης, Πολιτισμού Φωτεινή Μαρκαντώνη, Διοικητικού και Πεντέλης Νατάσα Κοσμοπούλου, Πολιτισμικής Προβολής και Νέας Πεντέλης Άρτεμις Αργύρη, Περιβάλλοντος Άντα Μπούσουλα, Καθαριότητας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Προέδρος του ΣΠΑΠ και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πεντέλης Ελένη Πολίτη, Ιωάννης Ζώης και Παναγιώτης Κρανιώτης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Νίκος Δροσάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου Σπύρος Μπόγδανος, ο Τοπικός Σύμβουλος Μελισσίων Γιώργος Κολοβός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πεντέλης Γιώργος Καρβουνάκης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας και ο Διευθυντής Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής Ιωάννης Λιανουδάκης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο σύντομο χαιρετισμό της ευχήθηκε ένα καλό πολιτιστικό καλοκαίρι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν φέτος και χαρακτήρισε τις λίγες και προσεκτικά επιλεγμένες πολιτιστικές βραδιές που θα διοργανωθούν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους από το Δήμο Πεντέλης, όπως ο συμβολικός χώρος του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας, σαν «μία ευκαιρία, με προσοχή και ασφάλεια να ανταμώσουμε ξανά».

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορέιου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη μετέφερε το χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση διότι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκινούν σε ένα τόσο ιδιαίτερο χώρο όπως το Μέγαρο Πλακεντίας.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας Φωτεινή Μαρκαντώνη παρουσίασε σύντομα τις εκδηλώσεις του Δήμου και τόνισε πως ο πολιτισμός αποτελεί αξία  που αναδεικνύει τη δημιουργική και ευαίσθητη πλευρά του ανθρώπου και για το λόγο αυτό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την πόλη μας.

Η Αντιδήμαρχος Διοικητικού και αρμόδια για τη ΔΚ Πεντέλης Νατάσα Κοσμοπούλου καλωσόρισε τους παρισταμένους, τόνισε τη σημασία που έχει η τήρηση μέτρων προστασίας, η οποία ήταν υποδειγματική και ευχαρίστησε αιρετούς και εργαζομένους για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την άψογη διοργάνωση της Συναυλίας.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο