Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

H Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου στις ‘Δημοτικές Διαπλοκές’

Με τη φράση «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» ολοκληρώθηκε η συνέντευξη της Δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου στο δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής.

Η κα Κοσμοπούλου φιλοξενήθηκε την Τρίτη 9-1-2024 στη ραδιοφωνική εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» με παρουσιαστή τον Δ. Δημακόπουλο.

Αφορμή για τη συνέντευξη αποτέλεσε η εκδίκαση της ένστασης του κ. Δ. Παπακωνσταντίνου και της αντένστασης της ιδίας για το αποτέλεσμα του α΄ γύρου των εκλογών.

Η κα Κοσμοπούλου ανέλυσε τα θέματα παραδεκτού που υπάρχουν στο δικόγραφο του κ. Παπακωνσταντίνου και χρήζουν νομικής εξέτασης, καθώς και το γεγονός ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου διεκδικεί 59 ψήφους ενώ η ίδια 91. Σημείωσε ότι μετά από 30 χρόνια μάχιμης δικηγορίας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα μέτρα ετοιμότητας που λαμβάνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την επερχόμενη κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό αρχείο στο https://www.94fm.gr/natassa-kosmopoyloy-quot-den-anisycho-gia-tin-enstasi-quot/

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο