Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Το Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Στον χώρο του Α΄ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης (Αγ. Σαράντα & 28ης Οκτωβρίου, Μελίσσια) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Πατέρας Θεόδωρος του Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής, παρουσία της Δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου.

Το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2024, τα μέλη του ΚΑΠΗ συγκεντρώθηκαν για να ανταλλάξουν ευχές για το Νέο Έτος, να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν μαζί.

Η Δήμαρχος ευχήθηκε στα μέλη και όλους τους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίζουμε στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας ποιοτικότερες κοινωνικές δομές με φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους.»

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προληπτικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας, ΚΑΠΗ Ελένη Πολίτη έδωσε τις ευχές της κι ενημέρωσε για τις δράσεις που προγραμματίζονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δ.Γιαννακοπούλου, Η. Τσουκνικάς και Γ. Ζούνης , η Εντεταλμένη Σύμβουλος Α. Αβραμίδη Κοτσιρέα, η Πρόεδρος της Β΄ Σχολικής Επιτροπής Σ. Πάχνη, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Τάκας, ο υπεύθυνος ΚΑΠΗ Χ. Γκολετσόπουλος, οι επικεφαλής των παρατάξεων Δ. Κεχαγιά και Δ. Παπακωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Σιώμος , Ι. Ζώης και Ν. Τόλιος, ο πρώην Γ.Γ του Υπ. Παιδείας Α. Ζησιμόπουλος, ο Ν. Δροσάτος και εκπρόσωποι συλλόγων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο