Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

23 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ο Δήμος Πεντέλης προειδοποιεί για κρούσματα τηλεφωνικής απάτης σε ηλικιωμένους

Ο Δήμος Πεντέλης προειδοποιεί τους πολίτες για κρούσματα τηλεφωνικής απάτης αγνώστων, οι οποίοι τηλεφωνούν, σε ηλικιωμένους κυρίως συμπολίτες μας και ισχυριζόμενοι ότι εκπροσωπούν το Δήμο, δηλώνουν πρόθυμοι να προμηθεύσουν φάρμακα, φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμος Πεντέλης καθιστά σαφές ότι καμία υπηρεσία του Δήμου δεν τηλεφωνεί στους πολίτες, προκειμένου να τους προμηθεύσει είδη πρώτης ανάγκης. Η υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πεντέλης λειτουργεί καθημερινά από 08:00 έως 20:00 και εξυπηρετεί τους δημότες που έχουν ανάγκη, μετά από αίτημα των ίδιων των ενδιαφερομένων προς το Δήμο στο τηλέφωνο 2108032772.

Ο Δήμος Πεντέλης καλεί τους δημότες, να μην ανοίγουν την πόρτα τους σε άγνωστα άτομα και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όσους επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία τους, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι ζητούν χρηματικά ποσά με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού-φιλικού προσώπου, να μην  ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση και σε κάθε τέτοια περίπτωση να ειδοποιούν την Αστυνομία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο