Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

2 Φεβρουαρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ξεκινούν τη Δευτέρα 23 Μαΐου οι εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πεντέλης

Νωρίτερα από πέρυσι ξεκινούν εφέτος οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πεντέλης για το σχολικό έτος 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στις 5 παιδαγωγικές δομές του Δήμου Πεντέλης για την περίοδο 2022-2023, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ξεκινά τη Δευτέρα 23 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου.

Τόσο οι αιτήσεις όσο και δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Πεντέλης στον σύνδεσμο:

https://pstathmoi.publicota.gr/penteli/

Οι εγγραφές – επανεγγραφές στις παιδαγωγικές δομές για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν κατόπιν μοριοδότησης των αιτήσεων που θα υποβληθούν.

Η κατανομή των βρεφών και των νηπίων στα νηπιακά και βρεφικά τμήματα των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πεντέλης θα γίνει λαμβάνοντας υπόψιν τα εξής:

• Την κατανομή των παιδιών των ωφελούμενων της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής για την περίοδο 2022-2023 της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (ΕΣΠΑ).
• Τις αιτήσεις επανεγγραφής των παιδιών στον σταθμό στον οποίο φοιτούσαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022.
• Τις αιτήσεις εγγραφής των παιδιών που ο/η αδερφός/ή τους φοιτούσε το 2021-2022 και θα φοιτά το 2022-2023.
• Τη δυναμικότητα του κάθε Παιδικού Σταθμού.
• Την απόσταση του τόπου κατοικίας από τον Παιδικό Σταθμό.
• Τη σειρά προτίμησης των Παιδικών Σταθμών στην αίτηση εγγραφής.

Σύμφωνα με τον κανονισμό τροφείων για το σχολικό έτος 2022-2023 οι μητέρες που δικαιούνται επιδότηση από την ΕΕΤΑΑ και δεν θα υποβάλουν αίτηση ή απορριφθεί η αίτηση με δική τους υπαιτιότητα, θα επιβαρύνονται με το ποσό των τροφείων ανεξάρτητα από το εισόδημα τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο