Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

22 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Διαγραμμίσεις για την ασφαλή διέλευση μαθητών, πεζών και οχημάτων

Ο Δήμος Πεντέλης ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με την εταιρεία MAGIC BUS, η οποία, στο πλαίσιο του προγράμματος της HELLAS DIRECT για την οδική ασφάλεια, ανέλαβε δωρεάν την υλοποίηση έργου βελτίωσης της προσβασιμότητας των μαθητών, πεζών και οχημάτων.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23/2 ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες διαγραμμίσεων σε διαβάσεις πεζών πλησίον του 3ου-5ου Δημοτικού Μελισσίων και του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Φώτη Φωτίου. Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν όλες οι διαβάσεις πεζών περιμετρικά των σχολείων του Δήμου μας, καθώς και σε κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου.

Η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου ευχαριστεί  θερμά τον δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής Αποστολάκο Δημήτριο για την καθοριστική του συμβολή στη διενέργεια του προγράμματος στην πόλη μας και χαιρετίζει αυτή τη συνεργασία και προσφορά προς τους δημότες, η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενίσχυση της ασφάλειας για μικρούς και μεγάλους.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο