Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

30 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Mε απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίστηκε το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας από το Δήμο Πεντέλης. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης

Με απόλυτη επιτυχία, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκε το δεύτερο ξαφνικό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική και ειδικότερα την Πεντέλη με τετράωρη συνεχή χιονόπτωση που δεν είχε συμπεριληφθεί στα έκτακτα Δελτία Καιρού.

Ο Δήμος Πεντέλης με ίδια μέσα, αλλά και με την υποστήριξη του ΣΠΑΠ, καθάρισε προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους που οδηγούν στα Νοσοκομεία Παίδων και 414 που ήταν σε Εφημερία και στο ΠΙΚΠΑ, ενώ φρόντισε να παραμείνουν καθαρές όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες που διατρέχουν το Δήμο.

Παράλληλα, ανταποκρίθηκε άμεσα και με επιτυχία σε αιτήματα πολιτών για εκχιονισμό δρόμων, προκειμένου να διευκολυνθούν σε έκτακτα περιστατικά περίθαλψης, τα οποία έχρηζαν επείγουσας αντιμετώπισης.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Δήμου Πεντέλης, με 5 οχήματα 2 στην Πεντέλη, 2 στη Νέα Πεντέλη και 1 στα Μελίσσια, θα παραμείνουν σε απόλυτη ετοιμότητα και επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο