Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

‘Ο Μάκης Ροδάκης και το Άστρο Άσπρο Παγωτό’ στο Φεστιβάλ Νεολαίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 20.00

Με μεγάλη υπερηφάνεια το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ φιλοξενεί την νεαρή Μελισσιώτισα ηθοποιό ΑΜΕΑ – Θεατρολόγο ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί :

“Ο Μάκης Ροδάκης και το άστρο Άσπρο παγωτό”

Συντελεστές:

Συγγραφέας Βιβλίου: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

Θεατρική διασκευή- απόδοση- σκηνοθεσία : ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μουσική: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

Μαζί της οι ηθοποιοί: ΕΥΗ ΚΑΡΑΔΗΜΑ, ΧΡΥΣΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥ

 

Στο Σύμπαν δεν υπάρχει καθόλου ησυχία καθώς τσακώνονται συνεχώς δυο αστέρια με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και στην γη. Εκεί οι άνθρωποι αποφασίζουν να στείλουν στο διάστημα ένα γενναίο αγόρι Τον Μάκη Ροδάκη που είναι καθηλωμένο σε ένα αμαξίδιο αλλά έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη. Στο ταξίδι τον συνοδεύει ο καλύτερος του φίλος το ΑΣΤΡΟ ΑΣΠΡΟ ΠΑΓΩΤΟ. Στο διάστημα γνωρίζουν από κοντά τον βασιλιά Ήλιο και άλλους πλανήτες. Πάνω ψηλά ο Μάκης Ροδάκης βρίσκει τη λύση για να μην τσακώνονται τα δυο αστέρια .

Στην παράσταση υπάρχει εκτός από την πρόζα, μουσική, τραγούδι, χορός και διάδραση με τα παιδιά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μετά το πέρας της παράστασης θα ακολουθήσει (στις 21.45 περίπου) , προβολή video-ντοκιμαντερ διάρκειας 28 λεπτών, με τίτλο ‘Άνθρωποι’, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Τζαφέρη, για τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση μέσω της τέχνης, σχετικά με τη δημιουργία πολυπολιτισμικής θεατρικής παράστασης ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων από το Ινστιτούτο για τη διαφορετικότητα & την ενσωμάτωση.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο