Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

21 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή Rapid Test ανίχνευσης Covid-19 στο Δήμο Πεντέλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή Rapid Tests ανίχνευσης Covid-19 με τη μέθοδο Drive Through στο Δήμο Πεντέλης, σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Διενεργήθηκαν 574 Tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε κατοίκους του Δήμου.  Βρέθηκαν 573 αρνητικά και 1 μόνο θετικό, το οποίο έχει ήδη ειδοποιηθεί.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά:

«Εύχομαι το 2021 να είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους τους πολίτες του Δήμου μας, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.

Η χρονιά στο Δήμο μας ξεκίνησε με μία σημαντική δράση, αυτή της διεξαγωγής Rapid Test με τη μέθοδο Drive Through. 

Η προσέλευση των συμπολιτών μας ήταν μεγάλη, οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό και εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους.  Ευχαριστώ την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Ιατρό Ελένη Πολίτη, τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ Βλάσση Σιώμο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Καλλιανιώτη, καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη οργάνωση.

Στο Δήμο Πεντέλης, μετά από μία σειρά ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν για τους εργαζομένους των κοινωνικών υπηρεσιών αρχικά, για το σύνολο των εργαζομένων στη συνέχεια και για τους δημότες σήμερα, συνεχίζουμε να είμαστε σε εγρήγορση στην προσπάθεια που καταβάλει όλη η χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καλή χρονιά και πάλι με υγεία σε όλους».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο