Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή παιδιών συνεχίζεται το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης για παιδιά 5-12 ετών. Δήμητρα Κεχαγιά: Στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες παρά τις δυσκολίες που συνεχίζει να προκαλεί η πανδημία

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, συνοδευόμενη από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Νεολαίας Φωτεινή Μαρκαντώνη, επισκέφθηκε τα δύο κέντρα στα οποία παρέχεται από το Δήμο Πεντέλης, το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για τα παιδιά, όπου συνάντησε γονείς και μικρά παιδιά κατά την προσέλευσή τους.

Το Πρόγραμμα στελεχώνεται από έμπειρους εκπαιδευτικούς που έχουν την ευθύνη για την αρμονική και ασφαλή λειτουργία του και δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές  και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά:

«Συνεπείς στην προσπάθεια μας για τη στήριξη της οικογένειας και των παιδιών και παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές από άλλες χρονιές, καταφέραμε να ικανοποιήσουμε ανάγκη των παιδιών να βγουν σε εξωτερικούς χώρους, να συναντηθούν με τους φίλους τους και να κάνουν νέους, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, με απόλυτο σεβασμό στην τήρηση των αναγκαίων μέτρων που εξακολουθούν να ισχύουν.

Παρά το ότι δεν επιτρέπονται όλες οι δραστηριότητες, λόγω των μέτρων του Covid, όπως για παράδειγμα η χρήση του κολυμβητηρίου, εξ αιτίας της απαγόρευσης χρήσης των αποδυτηρίων, το Πρόγραμμα το οποίο διοργανώσαμε για τα παιδιά είναι πλήρες με πολυποίκιλες δραστηριότητες.

Η επιτυχία του προγράμματος αυτού αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επιτυχία και του ΚΔΑΠ της χειμερινής περιόδου, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του με την επόμενη σχολική χρονιά».

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο