Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

2 Δεκεμβρίου 2022

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή περισσότερων από 350 παιδιών ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης για παιδιά 5-12 ετών. Δήμητρα Κεχαγιά: Είμαστε κοντά στους πολίτες και στις ανάγκες τους

kaiΗ Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, βρέθηκε κοντά στα παιδιά που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για τα παιδιά, κατά την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του προγράμματος.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα συγκεντρώθηκαν στο Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης και γέμισαν από χαρούμενες φωνές και γέλια τη μικρή γιορτή που οργανώθηκε.  Μετέφεραν δε στη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά, τις εντυπώσεις τους και τις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα φέτος συμμετείχαν την πρώτη περίοδο 350 παιδιά τη δεύτερη 330 και την τρίτη 250. Κατά τη διάρκεια των 6 εβδομάδων, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών που εξασφάλισαν την αρμονική και ασφαλή διεξαγωγή του Προγράμματος.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος μας με στοχευμένες δράσεις στέκεται δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες τους. Το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών που υλοποιήσαμε με τους συνεργάτες μου, καλύπτει μια ουσιαστική ανάγκη της οικογένειας και παράλληλα προσφέρει δημιουργική διασκέδαση στα παιδιά. Φέτος καταφέραμε, βασισμένοι στην επιτυχία του περυσινού προγράμματος, να έχουμε σημαντική αύξηση των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Καταφέραμε και πάλι κανένα παιδί να μη μείνει εκτός καλοκαιρινού καμπ στηρίζοντας έμπρακτα με αυτόν τον τρόπο, όλες τις οικογένειες που δεν έφυγαν από την πόλη.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για την καλή και έγκαιρη οργάνωση του προγράμματος που επέτρεψε σε όλα τα παιδιά, οι γονείς των οποίων έκαναν αιτήσεις, να συμμετέχουν. Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες και στις ανάγκες τους».

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο