Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

5 Δεκεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με σημαντική συμμετοχή συμπολιτών μας, αλλά και ασφάλεια ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Πάμε για μπάνιο με ασφάλεια» από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το πρόγραμμα «Πάμε για μπάνιο με ασφάλεια» που υλοποίησε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης.

Ειδικότερα επί 4 εβδομάδες και για 20 ημέρες, 250 συμπολίτες μας, με 5 μισθωμένα πούλμαν από το Δήμο, προσφέρθηκε δωρεάν η δυνατότητα της πρόσβασης στη θάλασσα στα άτομα τρίτης ηλικίας, με την ιδιαίτερη φροντίδα που τους παρείχε ο Δήμος.

Με 4 συνοδούς, 2 νοσηλευτές και 1 ναυαγοσώστη, ο Δήμος εξασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή των εκδρομών προς την παραλία χαρίζοντας στιγμές καλής παρέας, δροσιάς, χαλάρωσης και ξενοιασιάς σε εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Μητροπούλου δήλωσε σχετικά:

«Για ακόμη μία χρονιά προσφέραμε δωρεάν πρόσβαση στη θάλασσα στους λίγο μεγαλύτερους από εμάς συμπολίτες μας με ασφάλεια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν όλοι μαζί μία από τις μικρές χαρές του καλοκαιριού. 

Άλλη μία δραστηριότητα από τις πολλές που δημιουργούμε με τη λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου προσφέροντας στα μέλη τους δραστηριότητες που τους κρατούν ενεργά μέλη της κοινωνίας και τους παρέχουν την καθημερινότητα μιας μεγάλης φιλικής παρέας».

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο