Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Μεγάλη επιτυχία της Διοίκησης Κεχαγιά, κέρδος για το Δήμο 2,3 εκατ. Eυρώ. Δημοπρατήθηκε σήμερα το έργο της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ από τη Νέα Πεντέλη.

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον ΑΔΜΗΕ η δημοπράτηση του έργου της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ από τη Νέα Πεντέλη.

Πρόκειται για το τέλος μιας επίπονης προσπάθειας, η οποία παρά το ότι αμφισβητήθηκε έντονα σε κάθε της βήμα, τελικά στέφεται με απόλυτη επιτυχία δικαιώνοντας τη δημοτική αρχή και τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά που κατάφεραν να απαλλάξουν το Δήμο από ένα βάρος 2,3 εκατ. ευρώ.

Πλέον ο Δήμος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την πληρωμή του έργου, καθώς το έργο θα πληρωθεί από πόρους του ΑΔΜΗΕ και του ΕΣΠΑ.

Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί για την εξέλιξη αυτή τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ κ. Μανούσο Μανουσάκη και το συμπολίτη μας Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ κ. Μανώλη Γραφάκο, για την ουσιαστική βοήθεια τους στην όλη πορεία για την υλοποίηση της έργου.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σε μόλις 9 μήνες καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε ένα έργο που έχει καθυστερήσει πολλά χρόνια.  Είμαι όμως ακόμη πιο ευτυχής, διότι το έργο θα υλοποιηθεί από  πόρους του ΕΣΠΑ και του ΑΔΜΗΕ. Πετύχαμε απόλυτα το στόχο μας να μην υπάρξει τελικά καμία επιβάρυνση του Δήμου μας για το συγκεκριμένο έργο, αφού αποφύγαμε το δανεισμό που εμπεριείχε το σχέδιο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Απαντάμε με έργα σε εκείνους που από την πρώτη μέρα κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Απαντάμε με το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Επαναλαμβάνω ότι δεν περιμένω καμία συγνώμη από συγκεκριμένους «συναδέλφους» για τις απρεπείς εκφράσεις κατά του προσώπου μου, από όλους εκείνους που χωρίς γνώση διέσπειραν ειρωνικά ψεύδη παραπλανώντας συστηματικά τους πολίτες.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει το έργο της. Με αποτελεσματικότητα, σχέδιο και όραμα κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Επόμενο στοίχημά μας η καθαριότητα στην πόλη. Είτε το θέλουν, είτε όχι ορισμένοι, που παραμένουν στο αναποτελεσματικό χθες, που με την αντιδημοκρατική τους στάση επέλεξαν να στηρίξουν την παράνομη και φασιστική κατάληψη στο Δήμο μας,  εμείς με τη δουλειά μας θα καταφέρουμε να την κάνουμε καλύτερη με τη συνεργασία Δήμου και συμπληρωματικών ιδιωτικών συνεργείων. Ο Δήμος μας πάει μπροστά, οι ηγέτες της αντιπολίτευσης επιλέγουν να παραμείνουν στο χθες, στις μεθόδους του και στις πρακτικές του».

Αναλυτικά για τη δημοπράτηση διαβάστε εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο