Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

25 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις συνέπειες του Covid-19 από τη δημοτική αρχή της Δήμητρας Κεχαγιά

Μέτρα που αφορούν τη στήριξη των επιχειρήσεων, που ανέστειλαν τη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού προτείνονται σήμερα από τη Δημοτική Αρχή για ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι επιχειρήσεις αυτές, έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν την απαλλαγή τους από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ίσχυαν οι περιορισμοί.

Η ελάφρυνση των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την πανδημία αποτέλεσε τη βασική κατευθυντήρια γραμμή της Διοίκησης του Δήμου, πριν την υγειονομική κρίση, κατά τη διάρκειά της, αλλά και στη φάση της σταδιακής άρσης των περιορισμών.

Η σπουδή και οι άστοχες ενέργειες διαφόρων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι έσπευσαν να λαϊκίσουν «ψηφίζοντας» δήθεν μέτρα, χωρίς να υπάρχει η σχετική αρμοδιότητα και παραβιάζοντας τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά κενές περιεχομένου. Εξ ου και ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Με υπευθυνότητα, χωρίς λαϊκισμούς και τηρώντας όλες τις διαδικασίες και κατευθύνσεις της πολιτείας, η δημοτική αρχή είναι και θα είναι αρωγός των επιχειρήσεων του Δήμου μας. Και τα σημερινά μέτρα μεταξύ άλλων είναι η απόδειξη.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο