Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Νέο σύγχρονο δάπεδο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» στα Μελίσσια με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος Πεντέλης από το Υπουργείο Εσωτερικών. Δήμητρα Κεχαγιά: «Κάθε εβδομάδα κι ένα ακόμη έργο στην πόλη μας! Τα παιδιά μας αθλούνται πλέον σε ένα ασφαλέστερο και πιο σύγχρονο γυμναστήριο!»

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του αθλητικού δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, επί της οδού Γεννηματά, η δαπάνη του οποίου (ύψους 100.641,34€) καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, κατόπιν χρηματοδότησης που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή. Το παλαιό δάπεδο ήταν από το 2008 και κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί από νέο ασφαλέστερο, πιο σύγχρονο και καλύτερης ποιότητας.

Το νέο δάπεδο είναι το Double Set 81, το οποίο έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως αρτιότερο εξαερισμό, λιγότερους ρόζους στην ξυλεία, υπόβαση από ξυλεία. Επίσης διαθέτει το πιο πρόσφατο πιστοποιητικό για το έτος 2022 και αυτή η πιστοποίηση γίνεται για το σύνολο του πατώματος και της υπόβασης. Το συνολικό πάχος του πατώματος είναι 81mm, ενώ επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του είναι τα ακόλουθα: shock absorption 68%, Friction 81, vertical ball behavior 91%, Specular gloss 43%.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε: «Η δημοτική μας αρχή συνεχίζει το έργο της. Τα έργα που σχεδιάσαμε, που εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή τους, αρχίζουν και φαίνονται στους πολίτες. Πλέον κάθε εβδομάδα και ένα νέο έργο παραδίδουμε στους συνδημότες μας. Με τα έργα που υλοποιούμε, η πόλη μας γίνεται πιο όμορφη, πιο φιλική, πιο ασφαλής, πιο πράσινη.

Τα παιδιά μας αθλούνται πλέον σε ένα ακόμη πιο ασφαλές και σύγχρονο γυμναστήριο! Το κλειστό στα Μελίσσια, με το νέο αθλητικό του δάπεδο, υποδέχτηκε ήδη τις ακαδημίες των σωματείων του δήμου μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να έχουμε καλύτερες συνθήκες άθλησης για τη νέα γενιά της πόλης μας!».

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, από την πλευρά της τόνισε: «Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές αθλητισμού για τη νεολαία μας. Σήμερα οι αθλήτριες και οι αθλητές μας  προπονούνται και  αγωνίζονται σ’  έναν ασφαλές, σύγχρονο και αθλητικά λειτουργικό αγωνιστικό χώρο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου». Συνεχίζουμε το Πρόγραμμα Αναβάθμισης των Αθλητικών μας Εγκαταστάσεων και ευχαριστώ την Τεχνική Υπηρεσία για την άρτια συμβολή της στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος.».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Λουκάς Μακρής ανέφερε: “Η δημοτική μας αρχή έχει δείξει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα προόδου σε όλους τομείς του αθλητισμού. Ειδικότερα στις υποδομές έχει γίνει πολύ σημαντικό έργο. Ένα ακόμα έργο αθλητισμού παραδίδεται σήμερα στα αθλητικά σωματεία και στη νέα γενιά της πόλης μας“.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο