Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – αφιέρωμα στον Ν.Καζαντζάκη

Την Κυριακή 18/2/2024 πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών Ν. Πεντέλης και Φίλων της Πεντέλης «ΑΡΕΤΟΥΣΑ» στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου/Λυκείου Ν. Πεντέλης η εκδήλωση «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» με ομιλήτρια τη Μαρλέν Σβέρκου και τη συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του Παναγιώτη Φραγκάκη συνοδεία λύρας και λαούτου.

Ήταν μια αμιγώς πολιτιστική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης, η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που την παρακολούθησε ως το τέλος.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Διοικητικών και Οικονομικών Δήμου Πεντέλης Άρτεμις Αργύρη  τόνισε στον χαιρετισμό της τη συμβολή των πολιτιστικών συλλόγων όχι μόνο στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, αλλά και στη ζωντανή εμπειρία του πολιτισμού που είναι ο πλούτος του Δήμου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Ταμίας Ιατρικού Συλλόγου Ιωάννης Κεχρής, η Δημοτική Σύμβουλος και Εντεταλμένη των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων και εν γένει όλων των προγραμμάτων Δήμου Πεντέλης Αναστασία Αβραμίδη Κοτσιρέα (κι υπό την ιδιότητα Γ. Γραμματέας του Συλλόγου, ο Μανώλης Μιχελακάκης Εντεταλμένος Γραφείου Δημότη της Ν. Πεντέλης, οι Επικεφαλής Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Αποστολίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοντουλάκος Ελευθέριος.

Επίσης, από το Δήμο Ν. Φιλαδελφείας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κι εντεταλμένος πληροφορικής ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ψηφιακών Εφαρμογών & Θεμάτων προαγωγής & Πρόληψης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Κελλίδης, καθώς και ο Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης Γ. τ. Πρόεδρος Παρακαταθηκών & Δανείων, η Εικαστικός Παρασκευή Ζάννη, ο Άγγελος Ευαγγέλου Πανεπιστημιακός Καθηγητής Αγγλικής Φιλολογίας, η Μαρίνα Γρηγοροπούλου Καθηγήτρια Νεοελληνικής φιλολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο