Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

4 Δεκεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ολοκληρώνεται η μεταφορά των πυλώνων υψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη. Δήμητρα Κεχαγιά: Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται στη θητεία μας, χωρίς ο Δήμος μας να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ οικονομικά

Το έργο της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης από τη Νέα Πεντέλη μπήκε στο τελικό του στάδιο. Σήμερα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης τόσο των καλωδίων όσο και των ίδιων των πυλώνων και απομένουν λιγότερες από 10 ημέρες για την ολοκλήρωσή του.  Η μεταφορά των πυλώνων δικαιώνει απόλυτα τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και τη Διοίκηση του Δήμου, γιατί η Δήμαρχος, αλλάζοντας τον προηγούμενο σχεδιασμό χρηματοδότησης, κατάφερε το έργο να γίνει με χρήματα ύψους 2,56 εκατ. ευρώ από τον ΑΔΜΗΕ και το ΕΣΠΑ και να μην υπάρξει επιβάρυνση για το Δήμο Πεντέλης και τους δημότες.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Φτάσαμε στο τέλος ενός σημαντικού έργου για την πόλη μας. Η ολοκλήρωση των εργασιών μεταφοράς των πυλώνων σηματοδοτούν με εμφατικό τρόπο την επίπονη και πολυετή προσπάθεια όλων των διοικήσεων του Δήμου μας.

Υλοποιήσαμε στο ακέραιο και με απόλυτη συνέπεια όλα όσα είχαμε εξαγγείλει στο πρόγραμμά μας για το συγκεκριμένο έργο και είμαι περήφανη που ολοκληρώνεται χωρίς να χρεωθούν ο Δήμος και οι δημότες ένα ευρώ.  Η επιλογή μας για αλλαγή του σχεδιασμού της χρηματοδότησης, με την αποφυγή της δανειοδότησης αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος ως μία επιλογή ιδιαίτερα επωφελής».

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο