Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία. Δήμητρα Κεχαγιά: Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά των συμπολιτών μας με τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους σε κάθε κοινωνική δράση είναι συγκινητική

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Πεντέλης σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ για βοήθεια στους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας ήταν συγκινητική καθώς μαζεύτηκαν πάρα πολλά είδη πρώτης ανάγκης, κουβέρτες, ζεστά χειμερινά ρούχα και παπούτσια, ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά 5,5 τόνοι υλικού, περίπου 200 κιβώτια τα οποία παραδόθηκαν, χθες Τρίτη 14/2 στην ΚΕΔΕ.

Η Δήμαρχος Πεντέλης αναφερόμενη στην αλληλεγγύη που επέδειξαν οι πολίτες τόνισε:

«Για ακόμη μία φορά η προσφορά των συμπολιτών μας, αλλά και των επιχειρήσεων του Δήμου μας ήταν συγκινητική και άμεση. Τους ευχαριστώ όλους.

Πέρα από τις όποιες πολιτικές ή άλλες διαφορές με τη γείτονα χώρα, η σκέψη μας παραμένει από την πρώτη στιγμή στους χιλιάδες αστέγους που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικοί σεισμοί, σε όλους όσοι έχασαν προσφιλή πρόσωπα, έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους, ελπίζοντας με τη συνεισφορά μας να προσφέρουμε ανακούφιση και παρηγοριά.

Οι συμπολίτες μας με τη βοήθεια που παρέχουν απλόχερα κάθε φορά σε όλες τις κοινωνικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος μας, στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.  Παράλληλα μας δείχνουν το δρόμο, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε τις δράσεις μας για όσους συνανθρώπους έχουν ανάγκη».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Γεωργία Μητροπούλου από την πλευρά της τόνισε:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας  από το Δήμο Πεντέλης και το Κέντρο Κοινότητας.  Αποστείλαμε στην ΚΕΔΕ  τις προσφορές των συμπολιτών μας ώστε να προστεθούν στην αποστολή που θα πραγματοποιηθεί από την Κεντρική Ένωση.

Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν τόσο μαζικά, άμεσα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση αυτής της δράσης. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Δήμου που βοήθησαν στην συλλογή και συσκευασία όλου αυτού του υλικού που προσφέρθηκε».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο