Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης. Η σύνδεση με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ μειώνει το ενεργειακό κόστος για το Δήμο

Ενεργοποιήθηκε, μετά από το πέρας των έργων και των ελέγχων που απαιτούνταν, η σύνδεση με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ του φωτοβολταϊκού ενεργειακού σταθμού παραγωγού ισχύος 20 (κιλοβάτ)  kW που βρίσκεται στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεντέλης στην οδό Ιάσωνος.

Το παραγόμενο ρεύμα από την εγκατάσταση του σχολείου θα συμψηφίζεται στο εξής με τους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος του Δήμου, μειώνοντας έτσι το κόστος ηλεκτροδότησης του Δήμου Πεντέλης.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιμιλία Λεονταρίτου δήλωσε:

«Ολοκληρώσαμε τα έργα που απαιτούνταν για την εγκατάσταση, αλλά και την απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία και έτσι η ηλεκτροπαραγωγός φωτοβολταϊκή μονάδα παραγωγής ρεύματος που ήταν ανεκμετάλλευτη στο 2ο Δημοτικό Πεντέλης ξεκίνησε να λειτουργεί. 

Εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμά μας ολοκληρώνουμε όσα έργα βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και προστατεύουν το περιβάλλον και τα οποία μειώνουν το ενεργειακό κόστος του Δήμου».

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο