Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Διαγωνισμός Φωτογραφίας και Ποίησης από το Δήμο Πεντέλης

Θέμα: Εικόνες και ποιήματα μίας παράξενης άνοιξης - Μέρες καραντίνας

Σε αυτήν την περίοδο υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που διανύουμε ο πολιτισμός αναδεικνύεται όχημα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και συνεκτικός κρίκος της κοινωνίας χάρη στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης γίνεται διαδικτυακός τόπος πολιτιστικής εκπαίδευσης των δημοτών, προβολής πολιτιστικών προϊόντων, καθώς και προσωπικής αποτύπωσης της πραγματικότητας που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό.

Η αποτύπωση αυτή μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και της ποίησης σηματοδοτούν την έναρξη μιας σειράς δράσεων που στόχο έχουν την καλλιτεχνική έκφραση των δημοτών κάθε ηλικίας, τους οποίους ο Δήμος Πεντέλης καλεί να συμμετέχουν σε Διαγωνισμό με θέμα:

«Εικόνες και ποιήματα μίας παράξενης άνοιξης. Μέρες καραντίνας»

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

30 Απριλίου 2020 έως 31 Μαΐου 2020
Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους (μαθητές Δημοτικού, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου) και ενήλικες που θέλουν να εκφραστούν μέσω της τέχνης της φωτογραφίας, αποτυπώνοντας τα συναισθήματά τους αυτές τις μέρες.
Δυνατότητα συμμετοχής με 1-5 φωτογραφίες.
Κάθε εβδομάδα θα ανεβαίνουν στην Ιστοσελίδα του Δήμου οι καλύτερες φωτογραφίες.
Με το τέλος της περιόδου των μέτρων θα διοργανωθεί έκθεση φωτογραφίες με τις καλύτερες συμμετοχές. Το κόστος της εκτύπωσης θα το αναλάβει ο Δήμος.

Διαγωνισμός Ποίησης

30 Απριλίου 2020 έως 31 Μαΐου 2020
Απευθύνεται σε εφήβους (μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και ενήλικες που επιθυμούν να εκφράσουν μέσα από την τέχνη της ποίησης τα συναισθήματα που εγείρουν αυτές οι μέρες.
Δυνατότητα συμμετοχής με 1-3 ποιήματα.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψευδώνυμο, εάν το επιθυμούν.
Κάθε εβδομάδα θα ανεβαίνουν στην Ιστοσελίδα του Δήμου τα καλύτερα ποιήματα.

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο