Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

23 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δωρεάν Προληπτικοί Έλεγχοι Οστεοπόρωσης στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικής ιατρικής του Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης έχει ως σημαντική προτεραιότητα τα ζητήματα της πρόληψης και προαγωγής υγείας. Μέρος του προγράμματος που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η δημοτική αρχή της Δήμητρας Κεχαγιά, είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών, αλλά και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα δράση ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Παρασκευή 22  Οκτωβρίου  2021.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Κολυμβητήριο), Μελισσίων Αλεξάνδρου Παναγούλη 9, Μελίσσια την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρες 09.30 έως 13:30 υπό την ιατρική επίβλεψη της κ. Κρίστη Μωραΐτου, Ενδοκρινολόγου – Διαβητολόγου.

Η είσοδος για την δράση καθορίζεται κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω της Ιστοσελίδας του Δήμου Πεντέλης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://penteli.gov.gr/dwrean_proliptikoi_elegxoi_osteoporwshs_221021/

Μπορούν επίσης να κλείσουν το ραντεβού τους και τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο: 2108100884 εσωτ. 21 και 29 και ώρες 08:00 έως 15:00 καθημερινά.

Η πρόσκληση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα ή έχουν αρνητικό rapid test τελευταίου 24ώρου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο