Με επίκεντρο τον πολίτη και τη φύση

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Σήμερα στην Πεντέλη μιλάμε για PODCASTS!

Έχετε μια ιστορία να μοιραστείτε; Μια εμπειρία, μια ιδέα ή μια άποψη που αξίζει να ακουστεί;

Τότε ίσως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας podcast!

Ο Δήμος Πεντέλης φιλοξενεί σήμερα μια ακόμη συνάντηση του προγράμματος Lead Forward 45+, που υλοποιείται από την Ένωση Γυναικών Άνω των 40 – the A40s, με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών άνω των 45 ετών και την ενίσχυση της φωνής και της συμμετοχής τους στη δημόσια ζωή.

Στη σημερινή συνάντηση θα γνωρίσουμε τον κόσμο των podcasts και θα ανακαλύψουμε πώς μια προσωπική ιστορία, μια εμπειρία ή ένα θέμα που μας ενδιαφέρει μπορεί να μετατραπεί σε ένα ηχητικό επεισόδιο.

Θα μιλήσουμε για τα πρώτα βήματα, τον απλό εξοπλισμό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας σε ένα ευρύτερο κοινό.

Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία. Μόνο περιέργεια, διάθεση για συμμετοχή και κάτι που θέλουμε να πούμε!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026
18:00–20:00
Δημαρχείο Πεντέλης, Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια

Σας περιμένουμε!

Γιατί κάθε γυναίκα έχει μια ιστορία που αξίζει να ακουστεί. Και ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο!

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο