Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

‘Διαχειριζόμαστε μαζί τα προβλήματα και βρίσκουμε τις λύσεις’

‘Διαχειριζόμαστε μαζί τα προβλήματα και βρίσκουμε τις λύσεις’

Άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις από τη Δημοτική Αρχή για τα θέματα κυκλοφορίας στο 2ο Νηπιαγωγείο και 2ο Δημοτικό Δ. Κ. Πεντέλης λόγω εκτέλεσης του έργου αποχέτευσης

 Την Τρίτη 6/2/2024, ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Φώτης Φωτίου, ο Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης και η δημοτική σύμβουλος Μερόπη Καπετανοπούλου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, συναντήθηκαν στον εξωτερικό χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου & 2ου Δημοτικού Σχολείου με μέλη από τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου και συζήτησαν τα θέματα που αφορούν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων των γονέων και των σχολικών λεωφορείων για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος που έχει έντονα διαταραχτεί από το έργο αποχέτευσης της περιοχής.

Οι συγκεκριμένες εργασίες είχαν άκομψα και χωρίς προγραμματισμό ενταχθεί προεκλογικά από την προηγούμενη διοίκηση μέσα σε σχολική περίοδο.

H είσοδος του Δημοτικού – οδός Ήρας – αποκαταστάθηκε και άνοιξε και πάλι από σήμερα 12/2 για τη διέλευση των οχημάτων.

Μετά την ανταλλαγή απόψεων και ευρεία συζήτηση με επιτόπια αυτοψία που συνεχίστηκε ως και τη Δευτέρα 12/2, συναποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-η διευθέτηση με την ΕΥΔΑΠ αυστηρού χρονοδιαγράμματος εργασιών επί της οδού Ιάσωνος και η εναλλακτική τοποθέτηση του υπάρχοντος αγωγού στη μία πλευρά, ώστε να μην διακοπεί η διέλευση των οχημάτων.

– η τμηματική παράκαμψη των οχημάτων ανά οικοδομικό τετράγωνο με πλήρη αποκατάσταση από την ΕΥΔΑΠ των εργασιών στο προηγούμενο τετράγωνο.

-η άμεση αντικατάσταση του μεγάλου σχολικού λεωφορείου (πούλμαν) της Περιφέρειας με δύο μικρότερα για την ευκολότερη πρόσβαση στις πύλες εισόδου.

‘Η ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης της Καλλιθέας είναι υψίστης σημασίας. Σεβόμαστε τις απόψεις των συμπολιτών μας για όλα τα θέματα και πρωτίστως για θέματα που αφορούν στα παιδιά μας και τα σχολεία. Μαζί διαχειριζόμαστε τα πολυκαιρισμένα προβλήματα και βρίσκουμε τις λύσεις’, δήλωσε η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο