Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Στην τελική ευθεία το έργο της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη. Αναδείχθηκε ήδη από τη διαγωνιστική διαδικασία του ΑΔΜΗΕ, ο προσωρινός ανάδοχος

Μετά την καθυστέρηση που υπήρξε λόγω προσφυγών υποψηφίων αναδόχων στην Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών, αναδείχθηκε από τη διαγωνιστική διαδικασία του ΑΔΜΗΕ, ο προσωρινός ανάδοχος, που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη.

Απομένει το τελικό στάδιο της κατακύρωσης του διαγωνισμού και η υπογραφή του αναδόχου. Παράλληλα αναρτήθηκε η πρόσκληση για την προσκόμιση των αποδεικτικών του μειοδότη, η προθεσμία υποβολής των οποίων θα λήγει στις 21/01.

Εν συνεχεία θα υπογραφεί η σύμβαση του αναδόχου με τον ΑΔΜΗΕ για την εκτέλεση του έργου.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά:

«Το έργο της απομάκρυνσης των πυλώνων στη Νέα Πεντέλη ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από πόρους του ΕΣΠΑ και του ΑΔΜΗΕ, όπου πετύχαμε ο Δήμος και οι πολίτες να μην επιβαρυνθούν οικονομικά, τώρα έρχεται και η ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου.

Η δουλειά μας όλον αυτόν τον καιρό ήταν συστηματική και η αγαστή συνεργασία με τον ΑΔΜΗΕ και το αρμόδιο Υπουργείο απέδωσε καρπούς.

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Μιλάμε με συγκεκριμένα έργα, φέρνουμε μετρήσιμα αποτελέσματα».

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο