Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών του Δήμου Χερσονήσου της Κρήτης ο Δήμος Πεντέλης

Απεστάλησαν στο Δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Πεντέλης στη Δράση αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν και της σχετικής έκκλησης του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με σκοπό την ενίσχυση και την στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες οικογενειών.

Συγκεντρώθηκαν τρείς (3) μεγάλες παλέτες (κιβώτια 74 τεμαχίων), είδη ατομικής υγιεινής, είδη κουζίνας και καθαρισμού, τα οποία με ειδική αποστολή κατευθύνθηκαν προς τη Χερσόνησο.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρβουνάκης Γιώργος ο οποίος είχε το συντονισμό της δράσης από πλευράς του Δήμου Πεντέλης σχολίασε σχετικά :

«Ευχαριστώ τους Δημότες και φίλους μας για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν προς τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Χερσονήσου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία. Ευχαριστώ επίσης την Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τη βοήθειά της αλλά το μεγάλο ευχαριστώ , ανήκει στις εθελόντριες κ.κ. Αγγελική Βλάχου και  Μαρία Χατζηνικολάου που για άλλη μια φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους, τόσο στη συγκέντρωση των ειδών, όσο και στην άψογη οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης.

Ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εύχομαι στους συμπατριώτες μου του Δήμου Χερσονήσου να επουλώσουν γρήγορα τις πληγές που άφησε η καταιγίδα».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο