Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Πεντέλης

Την Κυριακή 7/4 το πρωί, στο Πευκοδάσος  Μελισσίων, διεξήχθη η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης  σε συνεργασία με τον Σύλλογο ‘Ζωοφιλική Παρέμβαση Πεντέλης’, παρουσία της Δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου.

Σκυλάκια και γατάκια έλαβαν αγάπη από συμπολίτες μας οι οποίοι μπήκαν στη διαδικασία ενημέρωσης για την υιοθεσία. Επίσης, ένα σκυλάκι υιοθετήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης.

Στη διοργάνωση, υπό την οργανωτική ευθύνη του Αντιδημάρχου  Καθαριότητας-Περιβάλλοντος-Αειφόρου Ανάπτυξης Δημήτρη Τσούκλερη, το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Χαλανδρίου Χάρης Μαυρουδής, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Πεντέλης Δήμητρα Γιαννακοπούλου και Ιωάννης Ζούνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία Αβραμίδη-Κοτσιρέα, Μερόπη Καπετανοπούλου και Γιώργος Τάκας, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Ιωάννης Λάλος, Αχιλλέας Μαυρόπουλος, Κωνσταντίνος Τσιλιφώνης, Βασιλική Ρούσσου, η εντεταλμένη ΚΕΠΙΧ Πολιτικής Προστασίας & υπεύθυνη της ομάδας ANUBIS Kέλλυ Διακομανώλη και υπηρεσιακά στελέχη.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τις αρμόδιες εντεταλμένες Αγγελική Βλάχου, Καψιώχα Καλλιρόη και Μαρία Χατζηνικολάου, τα μέλη και εθελοντές της Ζωοφιλικής Παρέμβασης, την υπηρεσιακή υπεύθυνη αδέσποτων του Δήμου Ιωάννα Ναυπλιώτη καθώς και τους συμμετέχοντες για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκριση στη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας.

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο