Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Πεντέλης

Αθλητική εβδομαδιαία ανασκόπηση

Έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Πεντέλης

Ξεκίνησε στις 26/3 το μάθημα της κολύμβησης για τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Πεντέλης.

Τα μαθήματα κολύμβησης αφορούν τάξεις δημοτικών σχολείων και θα διαρκέσουν έως τις 12 Ιουνίου. Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής σχολικού Αθλητισμού Β Αθήνας είναι ο κ. Μόσχος Αποστόλης

Η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μαθήματα και τόνισε ότι “Η εκμάθηση της κολύμβησης είναι απαραίτητη δεξιότητα για τα παιδιά ώστε να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση αλλά και να είναι  ασφαλείς μέσα στο νερό”.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αθανάσιος Μπάρκας δήλωσε για τα οφέλη από τη συμμετοχή σε ένα τέτοιο πρόγραμμα ότι είναι πολλά, όπως η αύξηση της μέγιστης δύναμής μας, η μυϊκή υπερτροφία, η βελτίωση της λειτουργικής ικανότητας, της αθλητικής απόδοσης, πρόληψη τραυματισμών ακόμα και βελτίωση δεικτών υγείας.

Κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών από την  ομάδα των Μελισσίων U23

Αξίζει να αναφέρουμε και πάλι την πολύ σημαντική αθλητική κατάκτηση από ομάδα της πόλης μας, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών από την  ομάδα των Μελισσίων U23 ύστερα από την νίκη της με 55-46 επί του Άρη Χολαργού στον τελικό του final four, την Κυριακή 17/3.

Η κα Κοσμοπούλου δήλωσε ότι συγχαίρει ‘θερμά την ομάδα για την επιτυχία της που είναι σίγουρα απόρροια συλλογικής προσπάθειας των στελεχών, των προπονητών και των αθλητριών. Τέτοιες επιτυχίες προάγουν το άθλημα δίνοντας παράλληλα ώθηση στους νέους και τις νέες της πόλης μας να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό ”.

Τα μετάλλια απένειμε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης Αθανάσιος Μπάρκας.

Το παρών έδωσαν ο Βασίλης Μπούρας , Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και ο Γιώργος Πανάγος , Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο