Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

28 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Σχολαστικοί και τακτικοί καθαρισμοί και διανομή αντισηπτικών στα Σχολεία του Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης συνεχίζει την προετοιμασία των σχολικών κτηρίων για το άνοιγμά τους μετά την δίμηνη περίπου διακοπή της λειτουργίας τους, με στόχο την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.

Πραγματοποιούνται σχολαστικός καθαρισμός των σχολικών εγκαταστάσεων, με βάση τις οδηγίες που δόθηκαν από τις αρμόδιες αρχές, τους εξειδικευμένους επιστήμονες και το Υπουργείο Παιδείας και τις απαιτήσεις του ανανεωμένου πλάνου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19,

Επιμελής καθαρισμός έγινε και στους αύλειους χώρους των τριών Λυκείων της πόλης, που θα λειτουργήσουν πρώτα από τα υπόλοιπα Σχολεία στις 11 Μαΐου.

Παράλληλα, διανεμήθηκαν σε όλα τα σχολεία συσκευασμένα αντισηπτικά και άλλα υλικά προστασίας για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων, ώστε να ενισχύονται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά τις ώρες λειτουργίας των σχολείων. Η διανομή θα επαναληφθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, με την έναρξη των μαθημάτων, θα ενισχυθούν οι βάρδιες του προσωπικού των καθαριστριών, προκειμένου να διενεργείται σχολαστική καθαριότητα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς!

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο