Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Τεστ ανίχνευσης Covid-19 για τους πολίτες, την Πέμπτη 8/4 στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής από 10:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ.

Δωρεάν δειγματοληπτικό Rapid Test ανίχνευσης κρουσμάτων Covid-19 για τους πολίτες, το 7ο κατά σειρά στο Δήμο μας, θα πραγματοποιηθεί από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 και ώρες 10:30 έως 14:30 στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια.

Το συντονισμό της δράσης έχει το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής μαζί με την Π.Ε. Βορείου Τομέα και το Δήμο Πεντέλης.

 

Οι πολίτες που θα υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας και Αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι όσοι από τους πολίτες προσέλθουν για να υποβληθούν στο Τεστ, καλούνται να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β) που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και να έχουν δηλώσει σε αυτό την υποπερίπτωση Β1 (Κίνηση για Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία ή τεστ ή εμβολιασμό COVID-19), ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms 1 στο 13033.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο