Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

‘Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί’

‘Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί’

Η φράση αυτή από το κατά το Ματθαίον Ευαγγέλιο έρχεται αυτόματα στο μυαλό, όταν κάποιος διαβάζει την πρόσφατη ανακοίνωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, αναφορικά με το θέμα των οικοπέδων που προορίζονται για κοινόχρηστους χώρους.

Έκπληξη μας προκαλεί το τσουνάμι της αγωνιώδους παραπληροφόρησης προς τους πολίτες που συνεχίζεται ανεπιτυχώς από την πρώην δήμαρχο.

–Αλήθεια δεν έχει συνειδητοποιήσει η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ τίποτα από όσα αναλύθηκαν τεκμηριωμένα στη 13η – 27/6/2024 συνεδρίαση του ΔΣ?

–Δεν έγινε αντιληπτή η εγκληματική αμέλεια της διοίκησης Κεχαγιά να εκδώσει βεβαιώσεις υψομέτρου με αρ.πρ.20901/12-Οκτ -2023 και αρ. πρ. 23870/23-Νοε-2023, με αποτέλεσμα να εκδοθούν οικοδομικές άδειες στα οικόπεδα επί των οδών Δήμητρας & Άρεως και Παν. Τσαλδάρη & Φειδίου αντίστοιχα?

–Ποια εργολαβικά συμφέροντα εξυπηρετούσε τότε?

— Επίσης, αφού, από τότε που παρελήφθη η σχετική μελέτη με τις παρατηρήσεις επί των ενστάσεων από τον μελετητή – στις 16 Φεβρουαρίου 2023, υπήρχε επαρκής χρόνος για να γίνουν οι ενέργειες προκειμένου να σωθούν τα οικόπεδα, γιατί δεν έγιναν?

Καλό θα είναι, λοιπόν, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, οι συνεργάτες και συνοδοιπόροι της να θυμούνται εξ’ ολοκλήρου τι έπραξαν οι ίδιοι, να γνωρίζουν τα γεγονότα και το νομοθετικό πλαίσιο με ακρίβεια, πριν εκτεθούν δημόσια με ανακοινώσεις, οι οποίες το μόνο που τελικά κάνουν είναι να καταδεικνύουν τον αυταρχισμό της εξουσίας και την αυθαιρεσία με τα οποία λειτουργούσαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους και εξαιτίας τους χάσαμε τον πολύ σημαντικό για την πόλη χώρο στάθμευσης στην Παν.Τσαλδάρη.

Η πρακτική του αυταρχισμού και της αλαζονείας έχει λάβει ΤΕΛΟΣ.

‘Προτεραιότητα αποτελεί μόνο ο πολίτης και μετά η περιουσία του και το περιβάλλον. Προσπαθούμε να επιλύσουμε θέματα που για πάνω από 20 χρόνια ταλανίζουν την πόλη μας – την απόδοση στους Μελισσιώτες της Πλ.Πόγκα και της Πλ.Καποδιστρίου, χωρίς να καθιστούμε τους δημότες-ιδιοκτήτες οικοπέδων όμηρους καμίας διοικητικής και οικονομικής λειτουργίας’, δήλωσε η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο