Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Τηλεδιάσκεψη της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ Μανούσο Μανουσάκη. Μέσα στο Μάιο ο ΑΔΜΗΕ δημοπρατεί το έργο μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης από τη Νέα Πεντέλη

Συζήτηση με τηλεδιάσκεψη είχε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ Μανούσο Μανουσάκη, για το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής της ΔΕΗ από τη Νέα Πεντέλη.

Η Δήμαρχος Πεντέλης παρακολουθεί αδιάλειπτα το συγκεκριμένο ζήτημα από κοντά. Ήδη πέτυχε την χρηματοδότηση του έργου από τον ΑΔΜΗΕ και το ΕΣΠΑ απαλλάσσοντας το Δήμο από το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ, ενώ στην παρούσα φάση στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή δημοπράτηση του έργου.

Από τη συζήτηση αυτή επιβεβαιώθηκε η τήρηση του αρχικού προγραμματισμού που έχει τεθεί για το έργο, παρά τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει σε όλα τα επίπεδα από την κρίση του κορωνοϊού. Ο κ. Μανουσάκης διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο, ότι ο ΑΔΜΗΕ θα δημοπρατήσει το έργο μέσα στο Μάιο.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Παρακολουθούμε από πολύ κοντά την εξέλιξη των διαδικασιών που απαιτούνται για τη μεταφορά των πυλώνων στη Νέα Πεντέλη και για το λόγο αυτό πραγματοποιήσαμε μια ακόμα επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ.

Με βάση τα όσα συζητήσαμε ο ΑΔΜΗΕ θα δημοπρατήσει το έργο μέσα στο Μάϊο ακολουθώντας πιστά τον προγραμματισμό που έχουμε βάλει και τον οποίον προχωράμε χωρίς κανένα κόστος για τους δημότες μας».

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο