Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

25 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Άμεση ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πεντέλης για την αντιμετώπιση κρουσμάτων COVID 19 στον ΚΑΟ Μελισσίων

Στην άμεση ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πεντέλης, οδήγησε η επιβεβαίωση κρουσμάτων COVID 19 στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Κ.Α.Ο.Μελισσίων, για την αντιμετώπιση των οποίων, υπήρξε συνεργασία μεταξύ Δήμου και Συλλόγου.

Μετά την ανακοίνωση χθες (Τρίτη 15/9) από τον σύλλογο, της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, για την ιχνηλάτηση και τον περιορισμό τόσο των αθλητών που βρέθηκαν θετικοί, όσο και των συμπαικτών τους και των προπονητών, η Δήμαρχος Πεντέλης κα. Δήμητρα Κεχαγιά και η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου για θέματα Αθλητισμού, κα. Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου συναντήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 16/9) το πρωί με τον πρόεδρο και τον γ.γ του ΚΑΟΜ, κ.κ. Άγγελο Πραγιάτη και Αλέξανδρο Δερμετζόγλου.

Είχε ήδη προηγηθεί η απολύμανση της εγκατάστασης (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων) το οποίο χρησιμοποιεί ο ΚΑΟΜ, με ευθύνη του Δήμου Πεντέλης και με βάση τα όσα ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Γι’ αυτό το λόγο το γυμναστήριο θα παραμείνει εκτός λειτουργίας, στις 16 και 17/9.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για την ταχύτητα που κινήθηκε ο ΚΑΟΜ και στην υπόνοια έστω κρουσμάτων COVID 19. Παράλληλα τόνισε ότι, βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και στον αθλητισμό, είναι η άμεση ενημέρωση, από τους συλλόγους, του Δήμου για αντίστοιχα περιστατικά, ώστε –σε συνεργασία- να αντιμετωπίζεται άμεσα το θέμα με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ και να μην μπαίνει σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο