Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Λειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι θα λειτουργήσει για την επόμενη σχολική χρονιά και συγκεκριμένα από Σεπτέμβριο 2021 – Ιούλιο 2022 ΔΩΡΕΑΝ για τους δικαιούχους των σχετικών voucher, δύο (2) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών .

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς Δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι η αίτησή τους θα εγκριθεί μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher.

Για την υποβολή της αίτησης μπορείτε να μπείτε στο σύνδεσμο https://web.eetaa.gr:38446/ και να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες της προκήρυξης.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε στην κατοχή σας τους κωδικούς Taxisnet της ωφελούμενης (μητέρα) και του συζύγου για την τελική συναίνεση.

Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο https://penteli.gov.gr, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οδηγίες. Ο Δήμος Πεντέλης δύναται να βοηθήσει όλη τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης και της υποβολής του φακέλου.

Επίσης όσοι γονείς δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος, αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό, καταβάλλοντας σχετική συνδρομή στο Δήμο Πεντέλης, καλούνται να συμπληρώσουν την ανωτέρω αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα – Παρασκευή από 08:00 έως 16:00 στα τηλέφωνα 2132050004 και 2108100884.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο