Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 36η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

Με μεγάλη επιτυχία, ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε την 36η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ), την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών.

Εργαζόμενοι και πολίτες απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους, στηρίζοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική μας κοινωνία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του Δήμου Πεντέλης με 50 επιπλέον μονάδες αίματος.

Στη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχε ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας, οι εθελοντές αιμοδότες ενημερώθηκαν και για τον τρόπο που μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και ήδη ανταποκρίθηκαν τέσσερις συμπολίτες μας.

Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό  έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.

Δίπλα στους εθελοντές, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης, βρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προληπτικής Ιατρικής & Αιμοδοσίας  Πολίτη Ελένη καθώς και η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη & ΚΕΠ Γιαννακοπούλου Δήμητρα, η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης.

Θερμές ευχαριστίες σε όλη την ομάδα του Αμαλία Φλέμινγκ με επικεφαλής τη γιατρό κα Μουρατίδου για την άψογη συνεργασία και ομαλή διεξαγωγή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας,  καθώς και στην αρμόδια υπάλληλο Ντόρα Σαπουνά.

Πάνω από όλα όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές και τους νέους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν ελπίδα για ζωή.

Η επόμενη ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας  θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, κατά τις ώρες 9.30-13.30, στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αλεξάνδρου Παναγούλη 9, Μελίσσια).

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο