Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

2ο Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά παρουσιάζει το πρόγραμμα σε ειδική εκδήλωση την Πέμπτη 6 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Το Πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Πεντελικού θα παρουσιάσει η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. στο Μέγαρο Δούκισσας Πλακεντίας.

Την εκδήλωση της παρουσίασης θα τιμήσει με την παρουσία της και ομιλία η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη, με τίτλο «Φουστανέλες και χλαμύδες: το εθνικό πάνθεον ανάμεσα σε νίκες και ήττες».

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά από τη Χορωδία του Παντείου Πανεπιστημίου.

 

Οι εκδηλώσεις και φέτος διοργανώνονται από το Δήμο Πεντέλης και το Δήμο Αθηναίων συνεχίζοντας το περυσινό στόχο να ενωθούν ξανά η Πεντέλη και η Αθήνα, όπως στην αρχαιότητα, αυτή τη φορά μέσα από ένα νέο σημαντικό πολιτιστικό θεσμό, το Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους.

Το 2ο Φεστιβάλ θα διεξαχθεί φέτος σε δύο περιόδους, καθώς θα ξεκινήσει με την πρώτη φάση το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί με τη δεύτερη που θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στόχος του Φεστιβάλ Πεντελικού είναι και πάλι να εντυπωσιάσει, να συγκινήσει και να γοητεύσει πολιτισμικά τους δημότες και επισκέπτες του, που θα βιώσουν μοναδικές καλλιτεχνικές παραστάσεις και δημιουργίες, που φιλοδοξούν να αφήσουν το αποτύπωμά τους με τις ιστορικές μνήμες, τη λυρικότητα, την πνευματικότητα και το χαρακτηριστικό τους ηχόχρωμα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο