Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

16 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά όρισε τον Κώστα Καλλιανιώτη Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Πολιτικής Προστασίας

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά με απόφασή της όρισε τον Κώστα Καλλιανιώτη ως άμισθο Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με θητεία ενός έτους, για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Με την απόφασή της αυτή, η Δήμαρχος αναθέτει στον νέο Εντεταλμένο Σύμβουλο, την ευθύνη για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση των θεμάτων πρόληψης, ενημέρωσης και αντιμετώπισης φυσικών, τεχνολογικών ή άλλων καταστροφών ή καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.

Η Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Εύχομαι στο νέο Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. H Πολιτική Προστασία είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας και ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς δράσης του Δήμου μας. Όλοι μαζί εργαζόμαστε καθημερινά και θα συνεχίσουμε για την προετοιμασία, την πρόληψη, αλλά και την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των όποιων έκτακτων καταστάσεων προκύπτουν».

Ο Κώστας Καλλιανιώτης από την πλευρά του δήλωσε:

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση της Δημάρχου να αναλάβω την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.  Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα εργαστώ στην κατεύθυνση προετοιμασίας-οργάνωσης και θωράκιση του Δήμου σε όλους τους τομείς που αφορούν την Πολιτική Προστασία. Διοίκηση υπάλληλοι και εθελοντές καλούμαστε να λειτουργήσουμε σε αγαστή συνεργασία προς όφελος των κατοίκων και του Πεντελικού περιβάλλοντος».

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο