Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 26η Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης. Συγκεντρώθηκαν 60 φιάλες αίματος

Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε την 26η Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 8 Νοεμβρίου με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Εργαζόμενοι και πολίτες για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας, ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο με την έλευση και εξάπλωση του Κορωνοϊού (Covid-19), προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την Αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού για την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, συγκεντρώθηκε ο σημαντικός αριθμός των 60 φιαλών αίματος.  Το συνεργείο του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ διασφάλισε με τον καλύτερο τρόπο την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών και τη γρήγορη εξυπηρέτηση τους.

Η Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου ευχαρίστησαν τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα. Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Με τη χώρα μας να βρίσκεται, όπως και όλη σχεδόν η υφήλιος, στο μέσον του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, ημέρες Αιμοδοσίας σαν τη σημερινή είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Ο καθένας από εμάς τους πολίτες, δίνοντας αίμα στέκεται έμπρακτα με αλληλεγγύη δίπλα στον διπλανό του.  Ο Δήμος μας είναι και θα είναι εδώ παρών, για να συμβάλει με όσες δυνάμεις, τρόπους και δυνατότητες διαθέτει σε αυτό τον αγώνα που δίνουν όλοι, οι ειδικοί επιστήμονες, η Κυβέρνηση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα ο κρατικός μηχανισμός για να την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ευχαριστώ την ομάδα που είχε την ευθύνη της οργάνωσης της αιμοδοσίας, την υπάλληλο Ντόρα Σαπουνά και τις εθελόντριες Αγγελική Βλάχου και Μαρία Χατζηνικολάου, το προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, τις γιατρούς Φρατζέσκα Μπαζίγου και Μαρία Μουρατίδου, καθώς και όλους τους τεχνολόγους και  νοσηλευτές».

Ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την ευγενική του χορηγία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο