Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

2 Δεκεμβρίου 2022

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

«Η Εμπειρία της Ανθεκτικότητας» – 4η ψηφιακή ομιλία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης: – Πέμπτη 10/12 – 19:00μμ

Η ψυχική ανθεκτικότητα δεν είναι ένα χαρακτηριστικό με το οποίο κανείς γεννιέται. Είναι η εμπειρία της δυσκολίας απέναντι σε κάθε δοκιμασία και πρόκληση, μικρότερη ή μεγαλύτερη, που γεννά την επιμονή και την γενναιότητα. Ποτέ δεν ξέρουμε στ’ αλήθεια πόσο δυνατοί είμαστε αν δεν δοκιμαστούμε, και ποτέ δεν ξέρουμε πόσο ενωμένοι είμαστε αν δεν μοιραστούμε έμπρακτα το μήνυμα της προσπάθειας αλλά και της υποστήριξης. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα απαιτητικό και επίπονο μονοπάτι με στερήσεις και σκληρό αγώνα, που όμως δίνει το μήνυμα  πως νίκη είναι η ίδια η απόφαση να μην παραιτούμαστε μπροστά στα εμπόδια.

Την Πέμπτη 10/12/2020 στις 19:00μμ θα πραγματοποιηθεί ομιλία μέσω webex με θέμα: «Η Εμπειρία της Ανθεκτικότητας».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Την ομιλία θα πλαισιώσουν οι: Γρηγόρης Πολυχρονίδης, πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Δημήτρης Κάζαγλης, Ομοσπονδιακός Προπονητής ξιφασκίας με αμαξίδιο και Βασίλης Ντούνης, Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας με αμαξίδιο και συνοδοιπόρος του Παναγιώτη Τριανταφύλλου στον αγωνιστικό Παραολυμπιακό στίβο.

Δηλώσεις συμμετοχής για σύνδεση την ημέρα της Ομιλίας, στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο:

http://penteli.gov.gr/h_empeiria_tis_anthektikotitas_forma_symmetoxis/

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο