Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ξεκίνησε η 2η περίοδος εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους. Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Χρ. Θηβαίος & Παν. Μάργαρης μάγεψαν τους θεατές με τις μελωδίες τους

Μία μοναδική μουσική βραδιά προσέφεραν ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης στους εκατοντάδες πολίτες που παρακολούθησαν τη συναυλία τους στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Συναντήθηκαν επί σκηνής για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. …αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συνάντησαν τη σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιελάμβανε ανατρεπτικά κομμάτια.Στο φως της πανσελήνου του Αυγούστου, ένα ενθουσιώδες κοινό απόλαυσε ένα πρόγραμμα δυνατών μουσικών συγκινήσεων.

Η εντυπωσιακή έναρξη της 2ης περιόδου εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους μάς προετοιμάζει για τις εκδηλώσεις που ακολουθούν.

Σήμερα, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, υποδεχόμαστε στο Μέγαρο τη Χορωδία της ΕΡΤ με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, επίσης στις 20:00, υποδεχόμαστε στη σκηνη του Μεγάρου τις δύο χαρισματικές κυρίες, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μία ακόμη απολαυστική μουσική βραδιά.

 

Σας περιμένουμε!

 

*Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τις εκδηλώσεις της 1ης και της 2ας Σεπτεμβρίου απαιτείται κράτηση στη σελίδα: festivalpentelikou.gr

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο